✓ Steeds 3 jaar garantie.

✓ Premium Certified Refurbished.

✓ Niet tevreden, geld terug.

✓ Overname oud toestel.

REFURBISHED.

Wat is Refurbished?

“Refurbished” is een algemene term gebruikt om aan te geven dat het toestel hersteld & gereviseerd is, niet meer, niet minder. Aangezien “Refurbished” geen kwaliteitslabel is, is het van groot belang om niet alleen voort te gaan op de prijs! De kwaliteit, garantie en transparantie van Refurbished is namelijk één groot grijs gebied.

Bij 123REFURBISHED.be gaat kwaliteit, advies, service & support voor op de prijs. Daarom dragen alle toestellen door ons verkocht het keurmerk “Quality Certified Refurbished Device“. Zo scheiden we voor u het kaf van het koren… Lees er HIER alles over.

KEURMERK.

Keurmerk Refurbished.

Steeds minder mensen kiezen voor nieuw, en dat zorgt voor een rechtstreekse stijging van de verkoop van refurbished iPhones & iPads. Tóch blijkt uit grootschalig onderzoek dat veel mensen nog terughoudend zijn als het gaat om “Refurbished” producten. Dat heeft alles te maken met de angst voor defecten. Hoe weet je nu zeker dat je geen miskoop aanschaft?

Dankzij het Keurmerk Refurbished heb je als consument of zakelijke klant wél zekerheid.

Het Keurmerk Refurbished maakt de markt transparant…

KWALITEIT.

Kwaliteit gegarandeerd.

Keurmerk toestellen werden professioneel getest op minimaal 50 punten met de juiste testprogramma’s. Deze processen worden nauw gecontroleerd middels een technische audit. De auditor test de veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en leefomgeving door middel van certificering, keuring, inspectie en training. Auditor ter zake is TÜV, die opereert op Europees niveau, maar ook wereldwijd.

GARANTIE.

Garantie voor 3 jaar, all-in.

Het kan voorkomen dat een toestel niet (meer) naar behoren functioneert door een technisch mankement. Dan wil je als consument kunnen bouwen op een eerlijke-, duidelijke- en uitgebreide garantieperiode. Toestellen die onder het Keurmerk vallen beschikken altijd over garantieperiode van 36 maanden. Op het toestel, maar óók op de laadaccessoires en batterij.

GRADATIES.

A-grade, B-grade & C-grade.

Toestellen verkocht met Keurmerk worden onderverdeeld in drie gradaties van cosmetische toestand. Dit gaat enkel om het uiterlijk, want aan de binnenkant is elk Refurbished toestel 100% technisch functioneel. Binnen het Refurbished Keurmerk is sprake van drie uniforme definities van de verschillende gradaties.

A-grade zijn toestellen “zo goed als nieuw”, met quasi geen gebruikssporen. Als een device deze conditie heeft dan betekent dit dat het toestel er zo goed als nieuw uitziet. Het toestel vertoont minimale gebruikssporen.

B-grade zijn toestellen in “licht gebruikte” staat, met minieme gebruikssporen. Een toestel met deze conditie heeft lichte gebruikssporen. Hierbij kun je denken aan een klein krasje en/of lichte stootschade. Dit is de populairste keuze, mede door de excellente prijs/kwaliteitsverhouding.

C-grade zijn toestellen in “zichtbaar gebruikte staat”, met meerdere gebruikssporen. Een toestel met deze conditie heeft zichtbare gebruikerssporen. Dat kan een diepere kras (zelden op het scherm) of een (klein) deukje zijn. Dit is de budgetvriendelijke keuze.

FINANCIEEL.

Gezonde aanbieders.

EDR Credit Services (onderdeel van DAS) toetst of de deelnemende bedrijven financieel solide zijn. Daarbij wordt onder meer meegewogen: solvabiliteit, vermogenspositie, omzet / resultaat, leverancierservaringen en kredietfaciliteiten. Deze audit maakt inzichtelijk hoe een bedrijf er op financieel vlak voor staat en biedt de zekerheid dat een bedrijf niet zomaar failliet verklaard zal worden, en bijgevolg je garantie verloren gaat.

Winkelwagen
Scroll to Top